donderdag 6 oktober 2011

“Gevallen”

Karin Slaughter heeft weer een goed boek geschreven. De hoofdpersonen ken je nog uit eerdere boeken, zo niet ben je snel op de hoogte van de ingewikkelde levens.
Het boek heb ik uit de bibliotheek geleend, maar bij toeval heb ik deze ook in e-pub gekregen voor de e-reader. Minder zwaar sjouwen en aan het lezen erop ben ik nu wel gewend.

Wat begint als een normale dag, zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. Er wordt ingebroken in het huis van haar moeder, een onbekende man wordt vermoord en er vindt een gijzeling plaats. Haar moeder lijkt spoorloos verdwenen. Faith gaat op zoek naar de overvallers van haar moeder. Wat was de reden van de overval? Waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar verleden er mee te maken? Jaren terug was Faiths moeder hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij zij als enige werd vrijgepleit. Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton duikt Faith Mitchell in het verleden van haar moeder, een zoektocht waarbij ook zij zelf groot risico loopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten