donderdag 16 juni 2011

Een leven met de zee

Daar ben ik weer, hoewel ik ruim 2 weken niets geplaatst heb ben ik wel aan het werk geweest. Nu de ene geboortelap klaar is op het afwerken na ben ik aan de tweede begonnen. Het is een gecombineerd zeegezicht uit het Borduurblad. Het blijkt in de praktijk wat ingewikkelder dan ik dacht, maar het is goed te doen.

Helaas ontbrak er toch nog een strengetje wit en de handwerk zaak in Argentat is dicht heb ik al gezien. Gelukkig zat in een ander project ook wit, nu moet ik alleen op de markt een strengetje bij kopen, dan klopt alles weer helemaal.

Nu de gasten allemaal vertrokken zijn heb ik ook een kantklos-patroon op mijn kussen gezet, maar daar ga ik pas wat aan doen wanneer het minder mooi weer is.

Vanaf dat ik weer alleen zit is het weer alleen maar beter geworden, ik hoop dat het zo blijft. Het is goed borduren buiten in het zonnetje, afgewisseld met lezen en af en toe een klusje.

Echt werken doe ik hier ’s morgens. Als er een klusje klaar is zal ik een foto plaatsen, maar voorlopig is het nog veel werk en weinig zicht.


1 opmerking:

  1. Wat een enorm mooi borduurwerkje is dit Hannie..., leuk dat je weer een berichtje plaatst.
    Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen