woensdag 5 december 2012

"Vlinders voor altijd"


Jaja, ik lees niet altijd histories werk of thrillers.
Ik wilde gisteren eigenlijk naar de bibliotheek, maar dat is er niet van gekomen. Dit soort boeken leest zo lekker weg tussendoor en mag ook wel eens genoemd worden.

Wanneer Lara voor het eerst weer terug is in haar geboortestad, herkent niemand haar nog. Behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. Er is te veel om over bij te praten. En dan... is daar ineens ook haar vriendje van toen! Hij is nog net zo aantrekkelijk als vroeger. Voor ze het weet, heeft Lara weer vlinders in haar buik... De Engelse Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur.

Lara Carson keert terug naar Bath, het stadje waar zij opgroeide, om haar vader te begraven, heeft zij heel wat uit te leggen. Op 16-jarige leeftijd verdween zij, haar beste vriendin en haar vriend achterlatend zonder uitleg. De beste vriendin heeft het zelf niet makkelijk, Evie ontdekt op haar trouwdag dat haar bruidegom een affaire heeft met de kapster die haar haar zou doen en vlucht voordat het ja-woord uitgesproken wordt. Lara en Evie trekken in het ouderlijk huis van Lara, waar Evie het schokkende geheim ontdekt dat Lara al die jaren met zich heeft meegedragen. Ook Flynn, Lara’s vriendje van vroeger, zal ontdekken dat dit geheim zijn leven onherroepelijk zal veranderen. En wat gebeurt er met de aantrekkingskracht die Flynn en Lara na al die jaren nog voelen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten